Sfaturi pentru reducerea stresului și un stil de viață sănătos cu MagneVie

Un adult are nevoie în medie de 24g magneziu elementar, care asigură funcționarea normală a peste 300 de enzime.

În situațiile de stres repetat sau în stările de epuizare, nevoia de magneziu crește. Pe termen lung, consecința acestor stări este scăderea nivelului de magneziu stocat și apariția deficitului de magneziu, care este însoțit de diverse simptome și care creează un cerc vicios: persoana cu un astfel de deficit devenind și mai sensibilă la stres.

Care este rolul vitaminei B6?

În multe medicamente și suplimente alimentare, magneziul se găsește în combinație cu vitamina B6.

De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că vitamina B6 joacă un rol important în absorbția și menținerea magneziului în organism.

Vitamina B6 joacă un rol important în absorbția mai bună a magneziului în tractul intestinal, facilitează pătrunderea magneziului în celule și fixarea lui în interiorul acesteia.

E important să înțelegi cele 3 faze ale stresului:
1. Reacția de alarmă debutează cu mobilizarea energiei și consumarea depozitelor de magneziu.
2. Rezistența: începe adaptarea la stres. Are loc raționalizarea consumului de energie pentru a crește rezistența.
3. Epuizarea: înseamnă consumarea rezervelor fizice, psihice, biologice, într-un cuvânt epuizare. Apar oboseala, iritabilitatea, problemele de somn, apatia.

MagneVie Stress Resist comprimate filmate Magnevie Stress Resist® conține Complexul Stress-Resist, combinație inovatoare de extracte naturale, vitamine și minerale, care susține rezistența organismului la stres și nivelul de energie al organismului.


Cum ajută extractul de Rhodiola Rosea în cele 3 faze ale stresului?


  • • Reduce sensibilitatea organismului la stres
  • • Prelungește faza de rezistență la stres
  • • Ajută la evitarea fazei de epuizare

MAGNEVIE SFATURI PENTRU UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

1. Relaxează-te.

Nu spunem nimic nou când subliniem importanța relaxării, a meditației și a antrenamentului autogenic. Pe de o parte, scăpăm de tensiunea musculară inutilă, iar pe de altă parte, ne relaxăm mintea și ne organizăm gândurile. Yoga ne poate ajuta, de asemenea, cu tehnici de relaxare și respirație, dar dacă nu avem timp, funcționează și expirația profundă.

2. Organizează-ți programul

De multe ori ne stresăm cu sarcini nefinalizate și termene limită, pentru că ne concentrăm pe ceea ce este important. Sarcinile rămase nefinalizate și care ne așteaptă în fundal ne cresc de asemenea nivelul de stres. E important să ne alegem un lucru simplu care a fost deja amânat (de exemplu, un apel telefonic) și să-l facem imediat.

3. Răsplătește-te.

Un pic de răsfăț la sfârșitul unei zile stresante este bine meritat, chiar dacă este doar o baie relaxantă sau o jumătate de oră de lectură. Mai ales iarna sau pe timp de vreme rece, aceste mici recompense sunt bune: textile pufoase, lumini plăcute, lumânări, o băutură caldă, puțină dulceață.

4. Seara este pentru odihnă

Înainte de a merge la culcare, este important să ne calibrăm pentru somn - să lăsăm deoparte munca, curățenia sau problemele familiale și să ne acordăm timp pentru a ne relaxa complet. Nu petrecem acest timp planificându-ne lucrurile de a doua zi sau făcând treburi pentru care nu am avut timp restul zilei.

doctor geste

Descoperă farmaciile online pe site-ul Ministerului Sănătații

Vezi locatiile farmaciilor